flinndal logo
Arrianne Aukes

Arrianne kreeg het windsurfen met de paplepel ingegoten. De Friezin leerde al surfen van haar ouders op hele jonge leeftijd. Deze spectaculaire sport nam vanaf dat moment een centrale plek in haar leven in.

Haar talent en doorzettingsvermogen hebben inmiddels vruchten afgeworpen; ze reist nu de hele wereld rond om te trainen en deel te nemen aan wedstrijden op het hoogste niveau. Ze heeft zich gespecialiseerd op het onderdeel freestyle, maar kan ook goed uit de voeten bij de slalom en wave.

Dit zijn haar meest in het oog springende resultaten tot nu toe.

  • Vice World Champion PWA freestyle World Tour 2013
  • 2nd PWA INDOOR Freestyle and Slalom 2014
  • Dutch Wave Champion 2015
  • 2nd EFPT European Tour 2016


Omdat ik de hele wereld rondreis en veel op het water te vinden ben, kan ik altijd wel een extraatje gebruiken. Niet alleen om mijn prestaties te verbeteren, maar ook om mijn weerstand op peil te houden. Flinndal Sport geeft me precies dat extraatje om altijd en overal optimaal te presteren.

Arrianne Aukes« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring