flinndal logo
Charlotte Maris

Charlotte doet al jaren fanatiek mee aan de top van crossfit. Toen ze een video van de crossfitlegende Chris Spealler zag, raakte ze direct in de ban van deze vernieuwende sport. Sindsdien heeft ze zowel op nationaal als internationaal niveau een aantal mooie resultaten neergezet bij diverse competities en wedstrijden.

Ze deed mee aan de finales van The Atletes Games in Manchester en The French Throwdown in Parijs. Nationaal werd ze tweemaal op rij tweede bij de Tiglon Series en The Beach Throwdown.

Naast CrossFit scoort Charlotte hoge ogen in het gewichtheffen en werd ze onder andere Nederlands kampioen in 2014 en 2017. Haar doel is om zich in 2019 voor het EK CrossFit te kwalificeren.


Ik vraag iedere dag het uiterste van mijn lichaam en daarom doe ik er alles aan om goed te herstellen. De supplementen van Flinndal helpen mij hierbij.

Charlotte Maris« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring