flinndal logo
Fitgirls Dani & Lizzy

Dani Jašarević en Lizzy Blijleven zijn niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het online platform FITGIRLS. Zij willen met FITGIRLS vrouwen inspireren en helpen om een alledaags, druk leven te combineren met een gezonde lifestyle. Dagelijks bereiken zij met hun website, televisieprogramma en social media-kanalen duizenden vrouwen in Nederland en België.

Dani en Lizzy leggen met hun platform FITGIRLS, in tegenstelling tot andere ‘fit’-communities, het accent meer op innerlijke dan op uiterlijke fitheid. Zij geloven dat iedere vrouw haar eigen succesformule zal vinden door bewust te kiezen voor wat mentaal en fysiek energie geeft. Zij stimuleren dit met no-nonsense en toegankelijke artikelen. Daarnaast organiseren ze lezingen, workshops, campagnes en events.

In het televisieprogramma Body, Mind & Guilty Pleasures, wat wekelijks te zien is op Ziggo Sport, bespreken zij alles wat de vrouw van nu bezighoudt en geven ze tips en tricks op het gebied van mindset. Naast het runnen van FITGIRLS en het programma zijn ze altijd bezig om zichzelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Zo doen ze aan kickboksen, wat volledig buiten hun comfortzone ligt en volgen ze een yoga opleiding. Ook hopen ze aan het eind van dit jaar gediplomeerd mental coach te zijn. Om deze levensstijl vol te houden is een goede balans nodig, iets wat zij voor zichzelf hebben gevonden en wat zij graag door willen geven aan hun lezers, kijkers en volgers!


« Terug naar Pro Team

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.