flinndal logo
Imke van der Aar

Dit badmintontalent werd al tijdens haar jeugd 12 keer Nederlands kampioen en werd de afgelopen twee jaar 2de bij het NK. Door deze indrukwekkende prestaties heeft ze inmiddels een topsportstatus en kan ze zich verder ontwikkelen op sportcentrum Papendal. De afgelopen jaren vloog ze de hele wereld over en bereikte ze met haar toenmalige duopartner zelfs de top 50 van de wereld. Op dit moment is ze met een nieuwe duopartner opnieuw naar zo’n topstatus toe aan het werken. Ze speelt met hem onder andere in de Franse profcompetitie.


Flinndal Sport geeft me het allerbeste op het gebied van suppletie. Voor mijn carrière reis ik de hele wereld rond en deze supplementen geven me hierbij net dat beetje extra om altijd te kunnen presteren op de toppen van mijn kunnen.

Imke van der Aar« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring