flinndal logo
Melvin Schol

Deze vechtsporter uit Velserbroek heeft een zeer indrukwekkende erelijst. Heel bijzonder is dat Melvin uitblinkt in twee sporten; zowel in judo als in jiu-jitsu.

Als judoka won hij veertien individuele medailles op het NK, waarvan driemaal goud. Daarnaast nam hij deel aan het EK, diverse World Cups en een Grand Prix. Bij jiu-jitsu werd Melvin wereldkampioen in 2015. Hij werd tevens drie keer op rij Nederlands kampioen, won tweemaal brons op het WK en won zilver op het EK. Zijn tweede bronzen WK medaille pakte hij onlangs nog op het WK Jiu-Jitsu 2017 in Bogota, Colombia.


Alle supplementen die ik nodig heb van de allerbeste kwaliteit, daar was ik altijd al naar opzoek! Gelukkig hoef ik nu niet meer verder te zoeken en heb ik een merk gevonden dat perfect bij mijn visie en ambitie past!

Melvin Schol« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring