flinndal logo
Noël van ’t End

Noël is momenteel de nummer 1 judoka van Nederland in de gewichtsklasse tot 90 kilogram. Deze topjudoka heeft tijdens zijn carrière al behoorlijk aan de weg getimmerd. Zijn erelijst is inmiddels zo lang en indrukwekkend dat deze nauwelijks samen te vatten is. Wij zijn dan ook ontzettend trots op deze Flinndal Sport ambassadeur!

Nationaal werd hij zowel bij de senioren als bij de jeugd Nederlands kampioen. Noël won goud op de Grand Prixs in Samsun, Qingdao en Tbilisi. Op andere Grand Prixs won hij vaak zilver en brons. Verder won hij diverse internationale medailles op de European Open en op Grand Slam niveau.

In 2016 deed hij voor het eerst mee aan de Olympische Spelen in Rio. Helaas ging hij zeer onverwachts ten onder in de eerste ronde. Na de zware teleurstelling van Rio gaat Noël alles op alles zetten om in 2020 op de Olympische spelen in Tokio wel een plak te verzilveren. Een volledig overzicht van de erelijst van Noël kun je vinden op zijn website.


Door de supplementen van Flinndal Sport kan ik optimaal herstellen van zware trainingen en wedstrijden. Dopingvrije supplementen van topkwaliteit; wat wil je nog meer!

Noël van ’t End« Terug naar Pro Team

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.