flinndal logo
Sanne van Dijke

Deze 22-jarige Brabantse judoka heeft zich in rap tempo de top 5 van de wereld binnen geknokt in de klasse tot 70 kilogram. Tijdens haar jeugd was ze al een groot talent en won ze diverse grote internationale prijzen. In 2017 vond ze definitief haar aansluiting bij de senioren en de wereldtop.

Bij haar debuut op het Europees kampioenschap 2017 in Warschau verbaasde ze vriend en vijand door het winnen van een gouden plak. Aansluitend won ze ook nog eens de Grand Slam in Ekaterinburg. Haar grote doel is het behalen van een goed resultaat op de Olympische Spelen in Tokyo 2020.


“Als judoka train ik altijd hard en reis ik voor wedstrijden de hele wereld rond. Dit is een flinke aanslag op mijn lichaam. De producten van Flinndal Sport geven me net dat extra beetje energie en weerstand zodat ik altijd kan pieken op de momenten dat het nodig is!”

Sanne van Dijke« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring