flinndal logo
Tallon Griekspoor

Hij is misschien wel het grootste Nederlandse tennistalent. 22 jaren jong, geboren in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep en het jongste broertje van de tennistweeling Kevin en Scott Griekspoor. Momenteel wordt hij gecoacht door ex-tennisprof Kristof Vliegen.
Tallon heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt in zijn carrière. Zo speelde hij in 2016 voor het eerst op een officieel ATP-toernooi in Rotterdam en werd hij door de bondscoach geselecteerd voor het Davis Cup team. Zijn hoogste ATP-ranking tot nu toe is 181. Hij won in 2018 zijn eerste Challenger-toernooi in het Finse Tampere. Tallon heeft ongetwijfeld een gouden toekomst voor zich!


Omdat ik de hele wereld rondreis, wil gezond eten er nog weleens bij inschieten. De supplementen van Flinndal Sport geven me precies de voedingsstoffen die ik dagelijks nodig heb. Zo blijf ik altijd fit en in topvorm!

Tallon Griekspoor« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring