flinndal logo
Tim Haars

Tim Haars werd bekend door zijn optredens in de New Kids-films en rollen in diverse Nederlandse televisieseries. Door zijn werk als acteur staat hij regelmatig voor grote uitdagingen als hij zijn fysiek hiervoor moet aanpassen. Zo kwam hij voor een rol in „Ron Goossens Low-Budget Stuntman" ooit 15 kilo aan in 3 maanden. Toen hij terug in shape kwam kreeg hij zelfs een artikel in de Mens Health door deze prestatie. Hierdoor is hij verslaafd geraakt aan fitness en alles wat hier bij komt kijken. Zijn interesse voor sport, voeding en supplementen is dan ook flink gegroeid. Door zijn zoektocht naar goede supplementen is hij bij Flinndal Sport terecht gekomen.

Op dit moment staat Tim weer voor een grote uitdaging; het is zaak dat hij zo snel mogelijk in vorm raakt voor een nieuwe rol. Hiervoor gaat hij wederom zware trainingsweken tegemoet. Flinndal Sport geeft Tim uiteraard graag steuntje in de rug!


De supplementen van Flinndal Sport bieden mij de perfecte ondersteuning tijdens intense trainingsweken.

Tim Haars« Terug naar Pro Team

Op deze website gebruikt Flinndal Sport cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring