flinndal logo
Flinndal x Basic-Fit

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland en België. Wij geloven in producten van hoge kwaliteit met een optimale dosering voor een eerlijke prijs. Op www.flinndalsport.com vind je sportproducten zoals Creatine en Whey eiwit die we speciaal voor krachtsporters hebben geselecteerd. Pure producten zonder onnodige toevoegingen. Op www.flinndal.nl bieden we een compleet assortiment voedingssupplementen aan.

Doe jij veel aan krachtsport, duursport, of ben je bezig om af te vallen? Ongeacht het doel hebben veel mensen behoefte aan een aanvulling op de voeding. Door onze samenwerking met Basic-Fit kan jij onze supplementen nu extra voordelig bestellen. Flinndal heeft namelijk een aantal aanbiedingen die alleen voor Basic-Fit leden gelden.

Bekijk de aanbiedingen »
Ontvang 10% extra korting

Ontvang 10% extra korting op je bestelling (via www.flinndal.nl of www.flinndalsport.com) met de actiecode van je personal trainer. Vraag deze code aan een van de trainers in Basic Fit. Vul de actiecode in tijdens het afrekenen en je ontvangt 10% korting bij bestellingen van € 25,- of hoger.

Basic-Fit Aanbiedingen
Whey Protein Isolate 750 gram 2 + 1 gratis

Van € 71,85 voor € 47,90

Whey Protein Isolate 750 gram nu bij 2 verpakkingen de 3e gratis!
Van € 71,85 nu voor € 47,90

Whey Protein Isolate + gratis Multi t.w.v. € 17,70

Van € 74,95 voor € 59,95

Whey Protein Isolate 2250 gram met een gratis kwartaalverpakking Flinndal Multi.
Van € 74,95 nu voor € 59,95

Whey Protein Isolate + Creatine 100% Creapure®

€ 5,- korting van € 33,90 voor € 28,90

De Whey Protein Isolaat bevat 750 gram, genoeg voor 1 maand en Creatine 100% Creapure® bevat 300 gram, genoeg voor 3 maanden. Combinatie deal van € 33,90 voor € 28,90

Whey Protein Isolate + 3 gratis smaakdruppels

Van € 80,80 voor € 59,95

Whey Proteïne Isolate bevat 2250 gram, genoeg voor 3 maanden. Met 3 verschillende Stevia Flavour Drops. Van € 80,80 voor € 59,95


Bekijk ook de vitamine aanbiedingen op www.flinndal.nl.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over de samenwerking tussen Basic-Fit en Flinndal en het ledenvoordeel. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via service@flinndalsport.nl.

Flinndal biedt alle personal trainers bij Basic-Fit actiecodes aan. Vraag de trainer in jouw sportschool naar de actiecode
Flinndal heeft een aantal aanbiedingen die alleen voor Basic-Fit leden gelden. Je vindt deze aanbiedingen in dit overzicht. Bestel je met een personal trainer code? Dan krijg je nog eens 10% extra korting.
Je kunt de actiecode gebruiken in combinatie met de Basic-Fit aanbiedingen, maar niet met andere kortingscodes die je misschien van Flinndal hebt ontvangen.
Er is op dit moment geen limiet aan hoe vaak een actiecode gebruikt kan worden. Je kunt jouw code dus voor meerdere bestellingen gebruiken.
Zolang Basic-Fit en Flinndal samenwerken zijn er aanbiedingen beschikbaar op www.flinndal.nl en www.flinndalsport.com. Deze aanbiedingen wisselen maandelijks.