flinndal logo
Jorden Bres

Met trots presenteert Flinndal Sport haar nieuwe ambassadeur Jorden Bres. Een van de meest toonaangevende krachttrainers van Nederland en strength & conditioning coach van verschillende olympische sporters. Hij werkte met wereldtoppers als Epke Zonderland, Henk Grol, Dex Elmond en Kim Polling en heeft veel schaatskampioenen uit de ploeg van Marianne Timmer en Gianni Romme onder zijn hoede gehad. Op dit moment is Jorden o.a. verantwoordelijk voor de nationale judoselectie op Papendal.

Jorden is een expert als het gaat om krachttraining met een specifiek doel. Zo begeleidt hij vele topsporters op weg naar hun piekmoment. Door de wetenschappelijke benadering van zijn vak geeft hij topsporters net dat extraatje om te presteren op het moment dat het moet.

Niet alleen topsporters maar ook BN'ers en modellen weten de weg naar hem te vinden. Zo was Jorden de personal trainer van Holland’s Next Top Model en begeleidde hij onder andere acteur Tim Haars en vlogster Anna Nooshin. Dut wil je nu het maximale uit je sportprestaties halen, of in shape komen voor een film of een fotoshoot, dan Jorden is je man. Zonder twijfel.

Practice what you preach

Van jongs af aan is Jorden verliefd op het ijzer. Vanaf het eerste moment dat hij in aanraking kwam met krachttraining was hij meteen verkocht. Hij besloot dan ook om van zijn passie zijn werk te maken. Na de sportacademie en het CIOS succesvol te hebben afgerond, volgt hij vele cursussen bij bekende, succesvolle trainers in zowel binnen- als buitenland. Hij streeft ernaar om altijd up-to-date te blijven en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid dan ook op de voet.

Is Jorden niet bezig met het begeleiden van één van zijn sporters of met het vergroten van zijn kennis op het gebied van krachttraining? Dan is hij ongetwijfeld zelf in de gym te vinden. Zijn motto is: ‘Practice what you preach!’.

De juiste combinatie

De visie van Jorden op krachttraining en optimaal presteren past perfect bij Flinndal Sport: sporters helpen hun sportieve doelen te bereiken met een wetenschappelijke benadering. Gepassioneerd maar zonder gekke fratsen. Professioneel, gemotiveerd en altijd open staan voor nieuwe inzichten.


“Voor mij zijn kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid enorm belangrijke kernwaarden. Zowel in mijn werk als mijn persoonlijke situatie. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en de organisatie van Flinndal Sport en ik weet zeker dat wij elkaar kunnen helpen bij het behalen van onze doelstelling; krachttraining naar een hoger niveau tillen”

Jorden Bres