flinndal logo

Levering en Retour

Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur? Dan heb je je bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis. Alle producten in onze webshop worden verstuurd met de pakketservice van PostNL. We leveren alleen in Nederland en België. 

Gratis verzending vanaf € 50
Voor bestellingen boven de € 50 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Retourneren is altijd gratis. Voor bestellingen onder de € 50 rekenen wij € 3,95 verzendkosten. Dit geldt voor zowel Nederland als België.

Een pakket retourneren is gratis
Een bestelling retourneren? Daar doen wij niet moeilijk over. Een bestelling mag je tot 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. Voor Nederland geldt een andere procedure dan voor België. We leggen ze hier allebei uit.

Voor Nederland
Plaats hiervoor het product (ongeopend) terug in de doos, samen met de brief die bij het pakket is meegestuurd. Zo kunnen wij achterhalen wie het pakket heeft teruggestuurd. Vergeet niet om je eigen adres op de doos onleesbaar te maken en stuur het pakket naar Antwoordnummer 1672, 2000 VC Haarlem. Het pakket kun je gratis afgeven bij het postkantoor.

Voor België
Om je pakket te kunnen retourneren heb je een retourlabel nodig. Dit label kun je aanvragen via de Klantenservice. Je ontvangt het label binnen één werkdag per e-mail. Print het label uit en plak het op je pakket. Je kunt je pakket dan binnen 30 dagen kosteloos afgeven bij het postkantoor.

Je mag ook een herroepingformulier invullen en terugsturen. Dit is echter niet verplicht.

30 dagen bedenktijd
Voor leden van het Thuiswinkel keurmerk geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Flinndal Sport hanteert een nog ruimere termijn. Dit betekent dat je 30 dagen de tijd hebt om aan te geven dat je het pakket wilt terugsturen, waarna je nog 14 dagen de tijd heb om het pakket gratis te retourneren.

Snelle terugbetaling na retourneren
Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per e-mail. Het aankoopbedrag storten we binnen vijf werkdagen terug op je rekening.

Geopende producten mogen wij niet terugnemen
We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende voeding en voedingssupplementen waarbij de verzegeling is verbroken (de sluiting van de verpakking) kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek ontvang je uiteraard een vervangend product of heb je recht op teruggave van het betaalde bedrag.