flinndal logo

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over bestellen, retourneren en de producten van Flinndal Sport. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.


Bestelling en levering

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?
Alle producten worden verstuurd met de pakketservice van PostNL. Bestel je voor 22:00 uur? Dan heb je je bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis. Dit geldt voor zowel Nederland als België.

Als je jouw bestelling niet hebt ontvangen, dan kan je contact op nemen met onze Klantenservice. Onze contactgegevens vind je hier.

Mijn bestelling klopt niet
Heb je een verkeerde bestelling ontvangen of mist er iets in je pakket? Dit lossen we graag voor je op. Neem contact op met onze Klantenservice. Onze contactgegevens vind je hier.

Kan ik een bestelling annuleren of aanpassen?
Alle bestellingen worden verwerkt door een geautomatiseerd systeem, omdat we de bestelling voor jou zo snel mogelijk willen versturen. Hierdoor is het niet mogelijk om een geplaatste bestelling te annuleren of aan te passen. Heb je een fout gemaakt tijdens het bestelproces? Dan kun je het beste contact opnemen met onze Klantenservice. Onze contactgegevens vind je hier.

Wat zijn de verzendkosten?
Voor bestellingen onder de € 50 vragen we € 3,95 verzendkosten. Voor bestellingen boven de € 50 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?
Ja, de prijzen die worden genoemd op de website en in ons andere communicatiemateriaal zijn inclusief 9% BTW.


Retourneren

Hoe kan ik een product retourneren?
Een bestelling mag je tot 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. Plaats hiervoor het product (ongeopend) terug in de doos, samen met de brief die bij het pakket is meegestuurd. Zo zien wij dat het pakket van jou afkomstig is. Vergeet niet om je eigen adres op de doos onleesbaar te maken en stuur het pakket naar Antwoordnummer 1672, 2000 VC Haarlem. Het pakket kun je gratis afgeven bij het postkantoor.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
Zodra wij jouw pakket retour hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij zullen dan zo snel mogelijk het reeds betaalde bedrag terugstorten naar het rekeningnummer waarmee jij hebt betaald. Dit is altijd binnen 5 werkdagen.


Producten

Kan ik de producten ook ergens anders kopen?
De producten van Flinndal Sport zijn alleen te verkrijgen via onze webshop.

Per product vind je uitleg over het gebruik ervan op de productpagina. Lees deze informatie goed door, zodat je optimaal kunt profiteren van onze producten.

Hoe kan ik de producten het beste bewaren?
De producten kun je het beste bewaren op een kamertemperatuur op een plek waar niet te veel zonlicht de kamer binnenkomt. Sluit de verpakking na gebruik van het product goed af om de kwaliteit van het product te waarborgen.