flinndal logo
For skeptics by skeptics

Zoveel mensen, zoveel meningen. Dat is de indruk die je krijgt als je op zoek gaat naar de waarheid over sportvoeding. Er wordt zoveel over gezegd en geschreven dat het moeilijk is om de waarheid te vinden. Waarom zijn er verschillende soorten eiwit en creatine te koop? Wat is nou de beste dosering? Moet ik voor of na de training een shake nemen? Is een oplaadfase echt nodig? Eigenlijk komen er omtrent sportvoeding alleen maar vragen bij.

Dit merkten we ook bij Flinndal op kantoor, waar er door de fanatieke sporters steeds vaker over sportvoeding werd gediscussieerd. Hoog tijd dus om orde te creëren in de chaos die sportvoeding heet. Daarom zijn we bij Flinndal begonnen met deze sportlijn.

Na veel gesproken te hebben met Europese fabrikanten en leveranciers van sportvoeding en allerlei experts zoals sportdiëtisten, sportschoolhouders en topsporters, zijn we tot de conclusie gekomen dat het gaat om de basis en de juiste dosering. Geen vreemde smaakjes, geen dubieuze toevoegingen en niet overdreven veel keus. Gewoon zuivere producten met pure ingrediënten die de sporter nodig heeft. Die passen bij een gezonde leefstijl.

Puur
Eenvoud
Kwaliteit
Onze missie

Wij streven ernaar om jou te helpen bij het bereiken van je sportieve doelen. Dit doen we door zuivere producten aan te bieden met een wetenschappelijk bewezen werking en zonder onnodige toevoegingen. De ‘next-level’ sporter wil weten wat hij in zijn lichaam stopt. Daarom wordt bij ons elke batch getest op zuiverheid en kwaliteit en wordt onze whey en creatine niet opgeleukt met kunstmatige kleur- en zoetstoffen.

NZVT
Onze producten

Onze Whey Protein Isolate zit bomvol eiwitten en essentiële aminozuren en is afkomstig van Europese, gras gevoerde koeien. Vrij van antibiotica, hormoonbehandelingen en genetische manipulatie. Onze creatine is afkomstig uit Duitsland en bevat 100% Creapure®. De meest zuivere creatine monohydraat verkrijgbaar en van gepatenteerde kwaliteit.

Naast de whey en creatine, hebben we een selectie gemaakt van vijf supplementen voor sporters. Deze vijf producten zorgen voor de ideale aanvulling op het sportdieet: omega 3 visolie, vitamine D, magnesium, vitamine C en een multivitamine. Alles in de juiste dosering, de beste opneembare verbindingen en zonder onnodige toevoegingen.

Nog een belangrijke toevoeging voor de topsporters onder ons: alle producten van Flinndal Sport zijn gecertificeerd dopingvrij volgens de NZVT-richtlijnen.

Wie zijn wij

Wij zijn een groep jonge mannen en vrouwen. Zowel vrienden, sportmaatjes als collega’s. Al jaren werken we samen bij Flinndal, dé webshop voor vitaminen. Flinndal staat al ruim 10 jaar voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding met het beste advies en de beste service. Deze eigenschappen vind je nu natuurlijk ook terug bij Flinndal Sport.

Vooruit, omdat we er zo trots op zijn, nog even een linkje naar onze Thuiswinkel Reviews.

Je zoektocht naar de beste sportsupplementen stopt hier.