flinndal logo
Resell partners

Flinndal Sport heeft een aantrekkelijk resellers programma opgezet. Voor iedereen die geen onzin wil verkopen maar zijn klanten de zuiverste producten wil aanbieden. Producten met de best opneembare verbindingen, die bewezen effectief zijn en ook daadwerkelijk iets kunnen toevoegen.

Een groot aantal sportscholen, fysiopraktijken en trainers heeft zich al bij ons aangesloten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Lage prijs

Lage prijs

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Onze producten

Onze Whey Protein Isolate zit bomvol eiwitten en essentiële aminozuren en is afkomstig van Europese, gras gevoerde koeien. Vrij van antibiotica, hormoonbehandelingen en genetische manipulatie. Onze creatine is afkomstig uit Duitsland en bevat 100% Creapure®. De meest zuivere creatine monohydraat verkrijgbaar en van gepatenteerde kwaliteit.

Naast de whey en creatine, hebben we een selectie gemaakt van vijf supplementen voor sporters. Deze vijf producten zorgen voor de ideale aanvulling op het sportdieet: omega 3 visolie, vitamine D, magnesium, vitamine C en een multivitamine. Alles in de juiste dosering, de beste opneembare verbindingen en zonder onnodige toevoegingen.

Nog een belangrijke toevoeging voor de topsporters onder ons: alle producten van Flinndal Sport zijn gecertificeerd dopingvrij volgens de NZVT-richtlijnen.

Resellers

Een groot aantal sportscholen, fysiopraktijken en trainers heeft zich al bij ons aangesloten. Bekijk hier een selectie van onze resellers.