flinndal logo

Shaker Basic

Shaker Basic

stars stars stars stars stars 0 ervaringen

  • Gegarandeerd lekvrij
  • Voor shakes zonder klontjes
  • Nieuwste shaker van Buchsteiner
  • Geschikt voor de vaatwasser

Dankzij deze shakebeker van 700 ml kun je van klontvrije shakes genieten. Lees meer »

check_circle op voorraad
€ 4,95

Van recyclebaar materiaal

100% lekvrij

Productinformatie

Je kan een blender gebruiken voor je shakes maar het is natuurlijk veel handiger om een shakebeker te gebruiken. Binnen 30 seconden heb je een klontvrije shake te pakken. Dankzij de verbeterde schroefdop is het gegarandeerd lekvrij. Maak je dus geen zorgen, je krijgt geen lekkage in je sporttas.

Voor de kenners: dit is de originele en vernieuwde Buchsteiner MixMaster. Het is gemaakt van gerecycled, BPA vrij materiaal. Geschikt voor zowel de vaatwasser als de magnetron. De shakebeker heeft een stevige grip en een grote drinktuit. Gewoon een goede en handige shakebeker.

Voordeelpakketten
Stel zelf je pakket samen

Heb je niet alles nodig of vind je het gewoon leuk om de regie in handen te houden? Geen probleem. Selecteer de producten die je wilt en wij geven je 15% korting zodra je er minimaal 4 hebt gekozen.

Zelf een pakket samenstellen »
Kies een samengesteld pakket

We hebben pakketten samengesteld met genoeg voor één maand en voor drie maanden. Zo kun je direct aan de slag met alles wat je nodig hebt. Handig en 20% voordeliger.

Bekijk de voordeelpakketten »
Ervaringen
0 ervaringen

Vragen
0
vragen van klanten

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.